Az alábbi termékekre leadhatja megrendelését telefonon, vagy emailben. Lépjen kapcsolatba velünk!

 

Péter 029ok [1024x768]

MYOSTIMULATOR

A testápolás legeredményesebben használt változata az elektrogimnasztika, melynek lényege az elektromos áram által kiváltott izomösszehúzódás. Ilymódon olyan izomcsoportokat is meg lehet tornáztatni, melyek elérése aktív tornával csak nehezen valósítható meg. A készülék nyolc gyári programja és tetszőlegsesn egyénre szabható programozási lehetőségei széleskörű alkalmazást tesz lehetővé nyolc egyenként szabályozható erősségű csatornával, melyek elektródái páronként csatlakoztathatók a test megfelelő pontjaira, tépőzáras hevederekkel rögzítve. Minden program rendelkezik bemelegítő, tornáztató és lazító szakasszal más és más időtartammal és frekvenciával. A komplett kezelési programok 30-50 percesek. Alkalmazási területei:gyenge izmok erősítése, izomlázoldása, megnyúlt izmok feszessé tétele, helyi fogyasztás, cellulitis kezelése, anyagcsere felgyorsítása, szelektív alakkorrekció, stb.

Ár: 135.000 Ft +ÁFA

Péter 017ok [1024x768]

THERMOFACE

A készülék elsősorban az arcbőr felpuhítására szolgál, arctisztítás előtt és olyan kozmetikai készítmények arcbőrbe történő bedolgozására, ahol a hatóanyag meleg hatására szívódik fel. A fűtött arcmaszkkal az egész arc és állrész egyszerre kezelhető. A meleg arcvasalóval pedig az arc ráncainak hatékony, helyi kezelése történhet meg. Az arcmaszk és az arcvasaló gyors felfűtésűek és hőmérsékletük egyenként szabályozott. Mikroprocesszor vezérlésével precízen tartja a beállított hőmérsékletet, ugyanakkor méri a beállított kezelési időket is, melyek leteltével hangjelzést ad. A készülékkel a kétfajta művelet egyidejűleg is végezhető, tehát egyszerre két páciens is kezelhető.

Ár: 68.000 Ft +ÁFA

 Péter 026ok [1024x768]

THERMO BAND

A készülék kifejezetten fogyasztási célokat szolgál, melynek során a fogyasztani kívánt testrészt fűthető bandázsba burkoljuk, melyet egy előre meghatározott hőmérsékletre fűt fel a készülék és ezen a hőmérsékleten tartja a kezelő által beprogramozott ideig, aminek lejártával automatikusan kikapcsol és hangjelzést ad. Így valósítja meg a termikus zsírégetést. A bandázsok kétféle méretben készülnek: az egyik (1db) nagyobb méretű, (has, csípő, derék), míg a másik (2 db) kisebb méretű, (combok, felső karok) kezelésére szolgálnak. A készülék teljesítménye lehetővé teszi ezek egyidejű, ugyanakkor különböző ideig tartó használatát.

Ár: 115.000 Ft +ÁFA

Péter 034ok [1024x768]

VACUUMER

Egy régóta alkalmazott eljárás (köpölyözés) modern, gépesített változata a mikroprocesszoros technika felhasználásával. A bőrre helyezett illeszték működése során a vákuum segítségével egyrészt a kitágított pórusokba könnyen juttatható be a megfelelő hatóanyag, másrészről nagymértékben csökkenti a narancsbőrt és ráncokat, felfrissíti a nyirokrendszer keringését. A rendelkezésre álló többfajta illeszték lehetővé teszi mind az arc, mind a test kezelését egy- vagy kétkezes alkalmazási lehetőséggel. Egyszerű kezelhetősége, megbízható működése nagy segítséget nyújt a kozmetikus munkájában.

Ár: 139.000 Ft +ÁFA

Péter 039ok [1024x768]

VACUUM MASSAGE

Az előző készülék továbbfejlesztett változata: ez a kivitel a már ismertetett tulajdonságokon kívül egy lüktető vákumot is létre tud hozni, melynek pulzáló hatásával egyidejűleg egy enyhe masszírozással kombinált kezelés valósítható meg. Ezen túlmenően a készülék nyomógombokkal programozhatóan méri és digitálisan kijelzi a kezelési időt, melynek leteltéről hangjelzést ad. Mindez nagymértékben megkönnyíti, leegyszerűsíti a kozmetikus munkáját. A konstrukció energiatakarékos kivitele biztosítja a minimális üzemköltséget.

Ár: 168.000 Ft +ÁFA

Péter 005 [1024x768]

GŐZÖLŐ

A gőzölő alapberendezésnek számít a kozmetikai kezelések során. Segítségével felpuhítható és fertőtleníthető a bőr, előkészítve a további kezelésekhez. A készülék bekapcsolás után készenléti állapotban várja a munkafolyamat megkezdését. Indítás után rövid idővel gőzt állít elő, amelyhez fertőtlenítő hatású ózon keverhető, továbbá gyógyfüvek és aromák hozzáadásával tovább fokozható a művelet hatása. A teljesen automatikus működésű készülék vízszint érzékelője biztosítja a biztonságos működést, energiatakarékos kivitele pedig a minimális üzemköltséget.

Ár: 68.000 Ft +ÁFA